Абе според мен от всички тея глупости най-необходим ти е климатика за лятото. Другото се добавя лесно стига да имаш желание, а и не са чак толкова необходими.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Ниво на оборудване Super
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ALFA CORSEПървоначално публикувано от MiroБлагодаря alf
А и предполагам халогените си вървят също стандартно, че често попадам в мъгли.
Винаги съм смятал, че халогените и ел-огледалата са стандарт и слагането на механични огледала (респ. липсата на халогени) е няква проява на икономичност. Например, от таксиджии съм чувал, че Хюндай Соната стандартно е с автоматичен климатик, а те за по-евтино поръчват с прост такъв.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 16v Elegante+Sport MY.08
Alfa Romeo 155 1.8TS Sport MY.95
Comment
-
Първоначално публикувано от bassПървоначално публикувано от ALFA CORSEПървоначално публикувано от MiroБлагодаря alf
Винаги съм смятал, че халогените и ел-огледалата са стандарт и слагането на механични огледала (респ. липсата на халогени) е няква проява на икономичност. Например, от таксиджии съм чувал, че Хюндай Соната стандартно е с автоматичен климатик, а те за по-евтино поръчват с прост такъв.98` Alfa Romeo 145 1.4i 16V Twin Spark 103 mad italian horses...
Comment
-
Първоначално публикувано от bassПървоначално публикувано от ALFA CORSEПървоначално публикувано от MiroБлагодаря alf
Винаги съм смятал, че халогените и ел-огледалата са стандарт и слагането на механични огледала (респ. липсата на халогени) е няква проява на икономичност. Например, от таксиджии съм чувал, че Хюндай Соната стандартно е с автоматичен климатик, а те за по-евтино поръчват с прост такъв.
ВИН:
Catalogue: U5 | 155 ASPIRATO (1992-1996)
MVS: 167.546.0(0) | T.SPARK 1.8 ECE SUPER'92
Engine Stamp: AR67101
Version Code: 167A4
Version: V2 | SUPER
Engine Version: M2 | 1.8 T.S.
Interior: 366 | TESSUTO GRIGIO QUADRETTATO
Vehicle No: 00000000
Engine No: 0000114
Prod. date: 1992-11
Шантава 'талянска работаAlfa Romeo 155 1.8TS '93
Alfa Romeo 146 1.9JTD '99
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00fKris купи си една 164 3.0 и стига рева че ти е малък двигателя.Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)
Comment
-
абе ако търсите неква логика нема да откриете такава
начи и мойта е супер ама немам климатроник даже и климатик немам
абс също липсва и даже съм с 14" цола джанти, инак колата ми е от Италия ама за сметка на това има пръскалки за фароветеама треее да направя маркуча, че се скъса и ми изгори сирената на алрмата ама тва е друга тема де, имам си иначе махагонов волан Момо, халогени, дупка с ключалка към багажника два подлакътника, само предни ел.стъкла и само едно ел.огледало с подгряване в случая лявото еми горе долу тва е
ALFA ROMEO 155 T.SPARK 2.0 8V
ALFA ROMEO 33 1.5 TI
Comment
Comment